Het bestuur

Als drie gedreven jonge ondernemers willen wij andere jonge ondernemers samenbrengen. Samen sparren, netwerken en kennis delen is volgens ons zeer waardevol als ondernemer.

3 jonge ondernemers

Met 3 zeer gedreven jonge ondernemers zijn we begin juni 2020 gestart met JOCON. Gezamenlijk zorgen we voor de content op de website, het organiseren van de events en het werven van leden en partners. Alles om elkaar te versterken.

Jop Wolterink |
Jitso

Voorzitter

Twan Staring |
Twanimate

Secretaris

Mika Karthe |
ConnectByMedia

Penningmeester

Onze visie

Als jonge ondernemers lopen wij aan tegen het feit dat het erg lastig is om een zakelijk netwerk op te bouwen. Veelal bestaat dit netwerk uit ondernemers die al een levensfase verder zijn. Daarom willen we jonge ondernemers met elkaar verbinden. Samen kunnen we sparren over vraagstukken, kennis met elkaar delen en elkaar verbinden aan opdrachtgevers.

Ons doel

Met de oprichting van JOCON is ons voornaamste doel: het verbinden van jonge ondernemers uit de Achterhoek & Twente. Door het zakelijke netwerk wat jonge ondernemers via JOCON opbouwen worden zij ook tegelijkdertijd verbonden aan de regio.

Let's connect

Ben jij een jonge ondernemer tussen de 18 en 25 jaar? En, op zoek naar een kwalitatief netwerk waarin je kennis kunt delen en elkaar vooruit kunt helpen? Meld je dan nu aan!

Partnership

Als bedrijf is een netwerk als JOCON de uitgelezen kans om jonge ondernemers kennis te laten maken met jouw bedrijf. Wij staan zeker open om met u een waardevol partnership aan te gaan.