Twan Staring

Interaction Designer

Twan Staring

Twanimate | Interaction Designer

‘’Het ontwerp van de interactie tussen mens en product is waar ik in ben gespecialiseerd. Als Interaction Designer ontwerp ik uw website, app en Augmented Reality producten.’’

Leeftijd: 23 jaar

Locatie: Lichtenvoorde

Twan als ondernemer

Twan als ondernemer is echt een zeer positieve, gedreven jonge creatieveling. Elke dag mijzelf ontwikkelen, nieuwe uitdagingen aangaan en vernieuwende ideeën bedenken is waar ik energie en motivatie van krijg. Naast mijn HBO opleiding tot Interaction Designer ben ik op zoek naar extra uitdagingen om mijzelf te blijven ontwikkelen en al op jonge leeftijd zeer waardevolle werkervaring op te doen.

Het bedrijf Twanimate

Twanimate is gespecialiseerd in het ontwerpen van de interactie tussen mens en technologie. Interactie ontwerp/User experience design is erop gericht om de gebruiker de ultieme ervaring te geven wanneer deze interacteert met een technologisch product. Zo ontwerpen applicaties en websites, augmented reality ervaringen en ook ubiquitous producten. Denk hierbij aan interactieve technologische producten zonder schermen.

Samenwerken?

Samen sparren over een vraagstuk? Mail, bel of app me of benader mij via LinkedIn.

Meer ondernemers profielen

Bekijk meer jonge ondernemers zoals Twan. Kom met elkaar in contact, bereid je netwerk uit, deel jullie kennis met elkaar en wellicht ontstaan er zo hele mooie samenwerkingen!

Tessa Giesen |
T.E.M. Photography

Fotograaf

Mika Karthe |
Connect By Media

Facebook Marketeer

Stuw Houthuijzen |
The Grading Dutchman

Kaart beoordelaar

Eva te Brinke |
FFContent

Tekstenbouwer