Dennis te Brake

Allround evenementen manager

Dennis te Brake

DTBevents | Allround evenementen manager

‘’Allround evenementen manager betekent dat ik werkzaam kan zijn bij alle mogelijke aspecten tijdens de organisatie en realisatie van evenement. Dit kunnen zowel voorbereidings- als uitvoerende werkzaamheden zijn’’

Leeftijd: 23 jaar

Locatie: Eibergen

Dennis als ondernemer

Sinds jongs af aan ben ik al erg ondernemend, daarbij heb ik altijd al een grote interesse gehad in evenementen. Zo begon ik ook aan de opleiding Medewerker Evenementen Organisatie. Tijdens deze opleiding ging ik steeds meer ondernemen op het gebied van evenementen en zo wist ik in augustus 2019 mijn 2 grote passies met elkaar te combineren.

Het bedrijf DTBevents

DTBevents is een evenementen organisatie die bedrijven en organisaties hulp biedt bij het organiseren en realiseren van evenementen. De diensten die DTBevents bied zijn zowel organisatorische voorbereidingstaken als uitvoerende taken tijdens de op- afbouw en showdagen van evenementen. DTBevents staat altijd open voor uitdagingen en zal daarbij altijd voor het beste eindresultaat gaan.

Samenwerken?

Samen sparren over een vraagstuk? Mail, bel of app me of benader mij via LinkedIn.

Meer ondernemers profielen

Bekijk meer jonge ondernemers zoals Dennis. Kom met elkaar in contact, bereid je netwerk uit, deel jullie kennis met elkaar en wellicht ontstaan er zo hele mooie samenwerkingen!

Jesper Winkelhorst |
BI Consultant & Distributeur

Jelle Snelders |
BonsenReuling Accountants & Adviseurs

Accountant

Stefan Volkers |
Cherit

Eigenaar

Tessa Giesen |
T.E.M. Photography

Fotograaf