Steijn de Lepper

Brand Designer

Steijn de Lepper

Think-Bold | Brand Designer

‘’Hey, Ik ben Steijn en samen met Erik helpen wij onze huidige en nieuwe afnemers met het behalen van hun digitale targets met ons online-marketing/communicatie bureau Think-Bold.’’

Leeftijd: 24 jaar

Locatie: Hengelo (ov)

Steijn als ondernemer

Wat krijg je als je een voorliefde voor ronkende motoren en stoere sporten combineert met een gigantische drive naar digitale targets en passie voor online marketing? Dan krijg je twee gedreven professionals die altijd gaan voor het maximale resultaat.

Het bedrijf Think-Bold

Think-Bold is gespecialiseerd in het maken van moderne content en creatieve oplossingen in de online B2B sector. Wij maken organisaties nóg succesvoller online. Dit doen we door onze creatieve geest en ervaringen in te zetten en hierdoor anders te kijken naar oplossingen. Kortom, het optimaliseren van communicatie! We hebben werkt geleverd voor Harley-Davidson Benelux, THOLIN Robots en vele andere ondernemingen.

Samenwerken?

Samen sparren over een vraagstuk? Mail, bel of app me of benader mij via LinkedIn.

Meer ondernemers profielen

Bekijk meer jonge ondernemers zoals Steijn. Kom met elkaar in contact, bereid je netwerk uit, deel jullie kennis met elkaar en wellicht ontstaan er zo hele mooie samenwerkingen!

Niels Peters |
Metis Commerce

Project Manager

Daan Hummelink |
Animatix

3D animator

Stuw Houthuijzen |
The Grading Dutchman

Kaart beoordelaar

Jop Wolterink |
Jitso

Software ondernemer