Jop Wolterink

Software ondernemer

Jop Wolterink

Jitso | Software ondernemer

‘’Als software ondernemer genereer ik bij bedrijven tijdwinst door het efficiënt opzetten van bedrijfsprocessen middels digitalisering. Daarnaast als voorzitter van JOCON; wil ik talentvolle jonge ondernemers met elkaar verbinden.’’

Leeftijd: 20 jaar

Locatie: Neede

Jop als ondernemer

Zowel technisch als op sociaal vlak ben ik erg sterk, als ondernemer weet ik precies wat de behoeftes van mijn klanten zijn, en nog belangrijker; of deze behoeftes ook technisch realiseerbaar zijn. Naast het ontwikkelen van maatwerk software laat ik de band met mijn klanten ook doorontwikkelen. Zo kan ik als ondernemer de beste service aanbieden.

Het bedrijf Jitso

Jitso biedt software aan dat op maat gemaakt is voor een gekozen organisatie. Elke organisatie is anders, en dat maakt het soms voor ondernemers lastig om bepaalde bedrijfsprocessen efficiënt in te richten. Met behulp van digitalisering kunnen wij onze klanten helpen deze processen winstgevend in te richten. Digitalisering kan gaan van websites tot slimme externe systeem koppelingen.

Samenwerken?

Samen sparren over een vraagstuk? Mail, bel of app me of benader mij via LinkedIn.

Meer ondernemers profielen

Bekijk meer jonge ondernemers zoals Jop. Kom met elkaar in contact, bereid je netwerk uit, deel jullie kennis met elkaar en wellicht ontstaan er zo hele mooie samenwerkingen!

Matthijs de Nooijer |
Historisch Bureau Zutphen

Erfgoed-ondernemer

Steijn de Lepper |
Think-Bold

Brand Designer

Maarten Van der zwaan |
Cofus - Creative Studio

Allround designer

Ruben Pastink |
Techstate

Marketeer en reparateur