Mika Karthe

Facebook Marketeer

Mika Karthe

Connect By Media | Facebook Marketeer

‘’Door het inzetten van strategische sales & marketing funnels zorg ik ervoor dat mijn klanten worden voorzien van grotere aantallen leads/verkopen doormiddel van Facebook & Instagram advertenties.’’

Leeftijd: 25 jaar

Locatie: Gendringen

Mika als ondernemer

Ik probeer veel dingen vaak op een positieve te bekijken. Hierdoor zorg ik dat problemen met een simpele manier worden opgelost en dat klanten tevreden zijn met de diensten die ik lever. Mijn sterke kant ligt vooral bij de communicatieve kant. Niks gaat boven een goede communicatie richting mijn klanten, behalve de resultaten dan ;)

Het bedrijf Connect By Media

"Het bedrijf met het beste product wint nooit. Het bedrijf met de beste marketing wel" Op dit metaphor heb ik dan ook mijn bedrijf gebouwd. Door de strategische marketing & sales funnels via Facebook & Instagram advertenties voor mijn klanten zorg ik altijd voor het maximale resultaat. Benieuwd wat Facebook marketing & funnels voor jou kunnen betekenen?

Samenwerken?

Samen sparren over een vraagstuk? Mail, bel of app me of benader mij via LinkedIn.

Meer ondernemers profielen

Bekijk meer jonge ondernemers zoals Mika. Kom met elkaar in contact, bereid je netwerk uit, deel jullie kennis met elkaar en wellicht ontstaan er zo hele mooie samenwerkingen!

Furkan Durmaz |
Hero Commerce

E-commerce ondernemer

Steijn de Lepper |
Think-Bold

Brand Designer

Jop Wolterink |
Jitso

Software ondernemer

Stefan Volkers |
Cherit

Eigenaar