€ 300 per jaar

Meerdere events per jaar

Een waardevol netwerk

Intervisie sessies

Kortingen bij partners

Eigen business profiel

De voordelen als JOCON-lid

Aansluiten bij JOCON betekent dat je je jouw waardevolle netwerk opbouwt of uitbreidt. Door middel van online en offline profilering zal jij waardevolle en nieuwe contacten leggen. Je wordt gezien door middel van je bedrijfspresentatie, maar ook door het deelnemen tijdens de verschillende activiteiten van JOCON.

Er zijn zoveel verschillende richtingen binnen het ondernemerschap, Verschillende richtingen, dus ook verschillende expertises. Deze verschillen onderling zorgen er juist voor dat we van elkaar kunnen leren. Als lid van JOCON deel jij jouw kennis en expertises en leer je van dat van anderen. Zo maken we elkaar alleen maar sterker en sterker als ondernemer.

Als lid van JOCON krijg jij verschillende kortingen aangeboden die jou verder kunnen brengen binnen het ondernemerschap. Zo bieden we mogelijkheden bij het aanbieden van flexwerkplekken, maar ook workshops of begeleiding binnen bijvoorbeeld je boekhouding. Verschillende kortingen die jou als ondernemer verder zullen helpen.

Kansen en mogelijkheden komen niet zomaar aanwaaien. Je moet ze creëren. JOCON creëert door onze website, activiteiten en waardevolle netwerk kansen voor jou als ondernemer. Kansen die je zonder het lid zijn van onze waardevolle netwerk niet aan kwamen waaien.

Eens in de zoveel tijd organiseert JOCON verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan speeddate-events, bedrijfsbezoeken of gewoon een avondje karten. Allerlei activiteiten die ervoor zorgen dat er door middel van laagdrempelig contact nieuwe gesprekken ontstaan. Hierdoor leer je nieuwe mede-ondernemers en ervaren ondernemers kennen.

Al met al is JOCON een echte community in Oost-Nederland. Door middel van het deelnemen in deze community vallen alle voordelen samen op een plek. Je kent elkaar en gunt elkaar de groei binnen het ondernemerschap. Bij het lid worden van JOCON zal je met open armen worden ontvangen binnen deze community.

Lid worden

Het doel van JOCON is om een waardevol netwerk van jonge ondernemers (18-25 jaar) op te bouwen. Hierbij streven wij naar kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast is het van belang dat jij als ondernemer bent ingeschreven bij de KvK en serieus met je onderneming bezig bent.

JOCON is een exclusieve community voor jonge ondernemers met ambitie. Wij bouwen aan een community in Oost-Nederland. Een lidmaatschap duurt een jaar en wordt automatisch verlengt. Dit kan opgezegd worden door een mail te sturen naar mika@jocon.nl.

Partners

Naast alles wat JOCON organiseert, hebben wij ook een aantal partners. Deze partners bieden de ondernemers van JOCON allerlei prachtige kansen om hun onderneming kracht bij te zetten.

De Steck is een broedplaats voor ondernemers, die gefaciliteerd en ondersteund door overheid en onderwijs tot bloei komen. De Steck biedt JOCON leden 1 jaar 75% korting op een flexplek

Buro Achterhoek neemt alles uit handen als het gaat om de sales en publiciteit van jouw bedrijf. JOCON leden kunnen toe treden tot de AchterhoekBIZniZZ club.

Studenten van de TOR, bij het Graafschap college, krijgen de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de JOCON community. Daarnaast wordt samen met het Graafschap college evenementen georganiseerd.

Leden van JOCON kunnen een gratis, vrijblijvende ondernemers coaching sessie plannen, waarin Marcel zijn expertise uit over de onderneming van deze JOCON lid.

Partner worden

Wilt u ook jonge ondernemers steunen in uw regio? Laten we dan een een kop koffie of thee drinken en een babbel maken.